Reisorganisaties

Book your trip with Guide to Iceland.
”Guide to Iceland” is de grootste collaboratie tussen tour operators in IJsland. Samen met meer dan 600 partners bieden wij de grootste waaier aan lokale activiteiten en reispakketten aan. Sinds 2017 zijn wij ook de officiële partner geworden van Reykjavik City voor toeristen informatie.
Bezoek onze website en vind alles dat je nodig hebt om jouw vakantie naar IJsland voor te bereiden. Activiteiten, auto reizen, pakketten, informatie, blog posts,... Je vindt alles op één website!

Bezoek de website.
BBI Travel specialist voor reizen naar Ierland, Noorwegen, IJsland, Zweden, Finland, Canada en Hurtigruten.
Dit familiebedrijf is één van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een échte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens vertegenwoordigen zij Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is je reis bij hun in vertrouwde handen.
Het aanbod: vluchten & ferry overtochten, winterreizen, autohuur, camperhuur, autorondreizen, busreizen, excursies, hotels, vakantiewoningen en guesthouses.

Bezoek de website.
Hét reisbureau voor jouw op maat vakantie naar IJsland!
IJslandspecialist is hét reisbureau voor iedereen die in een rustig tempo op vakantie wil op IJsland.
Wij zijn een kleine gespecialiseerde reisorganisatie, tevens IJsland liefhebbers en kunnen je dus als geen ander adviseren over dit fascinerende land met zijn prachtige ongerepte natuurgebieden en vulkanische activiteiten. Als je het ons vraagt; het mooiste land ter wereld en vinden het leuk om samen met jou een reis op maat samen te stellen die helemaal op je wensen aansluit, dat is ons werk, dat is onze passie!

Bezoek de website.
Askja Reizen. Natuur waar je stil van wordt.
Askja Reizen is vernoemd naar de Askja, een actieve vulkaan op IJsland. IJsland was onze eerste bestemming, maar inmiddels zijn er meer. En natuurlijk staat ook bij deze landen de pure natuurbeleving centraal. Denk aan de oneindige outback van Australië, de uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne of de magische natuur van Noorwegen.
Enthousiasme, deskundigheid en passende informatie. Dit zijn kernwoorden die de basis vormen van al onze reizen. De juiste route, naar plekken die je zelf niet zo snel zou ontdekken, of geheel op maat naar eigen interesse. Of je nu aan een van onze bijzondere groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat, of een reis op maat laat samenstellen. Het kan allemaal, we doen het met plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem.

Bezoek de website.
Modern Vikings | Pure Iceland.
Modern Vikings is een gespecialiseerde reisorganisator met maar één focus: het pure IJsland!
Modern Vikings is het resultaat van onze uitgesproken passie voor IJsland. Dankzij onze uitgebreide reis-, werk- en verblijfservaring op de bestemming kunnen wij je een uniek reisaanbod aanbieden ver weg van de platgetreden paden. IJsland staat voor avontuur, vrijheid en een gevoel van oneindigheid dat blijft fascineren. Wij drukken met Modern Vikings graag onze eigen(zinnige) stempel op IJsland en bieden je belevingsreizen aan buiten het gewone. Naast de klassieke rondreizen en kleinschalige groepreizen focussen we daarbij vooral op themareizen vanuit de meest diverse invalshoeken. Lokaal, authentiek en puur zijn kernelementen die in al onze reizen terugkomen. Geen grootschaligheid bij ons, wij gaan steeds voor zoveel mogelijk contact met de locals en verkiezen authentieke verblijfsadresjes boven onpersoonlijke hotels. We zijn immers van mening dat je IJsland niet alleen moet zien, maar vooral ook moet beleven!

Bezoek de website.
Riksja Travel, je eigen IJsland-reis samenstellen.
Met Riksja IJsland reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.
- je beleeft de highlights net even anders
- je past zelf jouw rondreis aan
- individueel, maar lokale collega’s staan 24/7 voor je klaar
- je profiteert van onze landenkennis en passie voor IJsland
- je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd

Bezoek de website.
Voigt Travel, van reizen naar beleven.
De Pure Noorden specialist Voigt Travel biedt unieke rondreizen door Scandinavië, Schotland en IJsland aan, waarbij de nadruk ligt op het avontuurlijke uiterste noorden. Alle reizen van Voigt Travel zijn samengesteld door een klein team van specialisten die deze regio in Noord-Europa als geen ander kennen. Tijdens de rondreizen in de zomer kom je daardoor op de mooiste plekken van IJsland, Schotland, Noorwegen, Zweden en Finland. Of je nu gaat voor een fly & drive, een reis met eigen auto of een vakantie op maat: alle reizen zijn met zorg en passie samengesteld.

Bezoek de website.
Sundowner, IJsland rondreizen.
Ben je op zoek naar ruige en spectaculaire natuur waarvoor je niet ver hoeft te reizen? Denk dan eens aan een reis naar IJsland, het land van ijs en vuur. Een land dat je gezien moet hebben om te geloven dat het werkelijk bestaat. Op je rondreis IJsland rijd je door bizarre landschappen vol vulkanen, geisers, gletsjers, zwarte stranden en watervallen. In de zomer spot je grote aantallen walvissen en kleurrijk papegaaiduikers. Ga in de winter op zoek naar orka’s en noorderlicht. Na alle avonturen kun je heerlijk uitrusten in de Blue Lagoon of een van de andere thermale baden. Voor je verblijf hebben we een mooie selectie van kleinschalige boutique hotels op bijzondere locaties gemaakt.

Bezoek de website.
333travel, IJsland reizen.
IJsland, het land van vuur en ijs. Hier vind je ruige kustlijnen, woeste watervallen, spuitende geisers en andere mystieke natuurtaferelen. Het land is gevormd door vulkanische activiteit en dat zie je overal terug in de prachtige natuur en diverse landschappen. IJsland is puur en onaangetast. Hier kun je de natuur nog in al haar intensiteit ervaren.
Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke vakantie naar IJsland. Kies uit onze zorgvuldig samengestelde individuele reizen of stel jouw unieke droomvakantie op maat samen met onze IJsland experts.

Bezoek de website.
Car rentals Iceland.
Find best price on the biggest marketplace of car rentals in Iceland.
This is the largest marketplace of rental cars in Iceland. Here you will find the cheapest prices and largest selection of cars for hire in Iceland. In the title of each car you will also see how old it is. We add no fees and have a best price guarantee. Compare dozens of car rentals and hundreds of vehicles for rent. Reserve with Guide to Iceland for the best prices and most transparent car rentals in Iceland.

Bezoek de website.
Alamo. Auto huren op IJsland.
Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo je een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Spanje, Frankrijk en IJsland. Alamo biedt je een huurauto tegen een scherp tarief, met een optimale service en huurauto’s in diverse categorieën. Zoek je een personenauto of een SUV voor je rondreis of verblijf op IJsland? Op Alamo.nl vind je goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.

Bezoek de website.
Sunny Cars. Auto huur IJsland.
Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. In Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door haar onderscheidende aanpak binnen de autohuurbranche al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ’gedoe’ of ’vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Bezoek de website.